Tel: +31 (0)6 41512980 - Mail info@gvansettenenzn.nl

Ons bedrijf

Welkom op de website van boomkwekerij G. van Setten & Zn.

Boomkwekerij G. van Setten & Zn. werd opgericht in 1962 te Dodewaard. In 1979 kwam zoon Arend van Setten het bedrijf van zijn vader, Gerrit van Setten, versterken en werd het een echt familiebedrijf.

Sinds 2013 is de boomkwekerij gevestigd op een nieuwe locatie te Ochten, direct aan de A15 en de plaats Opheusden gelegen, ook wel het laanboomcentrum van Europa genoemd (voor meer informatie hierover: www.treecentreopheusden.nl)

Wij zijn gespecialiseerd in de teelt van park-, laan-, sier- en vruchtbomen en beschikken over een volle grond kwekerij van ruim 13 hectare op de vruchtbare kleigronden van de Betuwe.

Onze bomen zijn uitermate geschikt voor doorteelt van 3x verplant en voor de containerteelt. Wij leveren in het rooiseizoen (herfst, winter en lente) de bomen rechtstreeks vanaf onze eigen kwekerij als wortelgoed en met draadkluit in de maten 6-8 t/m 14-16 en andere gewenste dikte maten.

Doordat we over een breed netwerk beschikken binnen het laanboomcentrum in Opheusden kunnen wij u alle bomen leveren van top kwaliteit.

We verkopen bomen zowel in binnen- als in buitenland en regelen het volledige logistieke transport vanaf de kwekerij tot aan bij de klant.

Voor aanvragen, informatie of een bezoek op onze kwekerij, zie hiervoor onze contact pagina, u bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Boomkwekerij G. van Setten & Zn.

Back to Top